po ngarkohet...

Type to search

Lista e tërmetëve që kanë rënë ditën e sotme në Tiranë dhe Durrës:

Aktualitet Kryesore Shqipëri

Lista e tërmetëve që kanë rënë ditën e sotme në Tiranë dhe Durrës:

Ndaje me miqtë

Data: 02/12/2019
Ora: 16:43:52
M=3.8
Place: Fushe Kruje
41.47° N, 19.71° E
Thellësia: 42 KM


 

 

 

 

Data: 02/12/2019
Ora: 15:57:37
M=2.4
Place: Berxulle, Tirana
41.39° N, 19.71° E
Thellësia: 31 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 12:26:40
M=2.2
Place: Kukaj, 7 Km V-P Peshkopi
41.73° N, 20.37° E
Thellësia: 14 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 12:15:58
M=2.8
Place: Manze e Re, Durres
41.44° N, 19.58° E
Thellësia: 7 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 12:08:53
M=1.9
Place: Deti Adriatik
41.56° N, 19.41° E
Thellësia: 2 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 11:28:50
M=1.8
Place: Manze e Re, Durres
41.46° N, 19.59° E
Thellësia: 13 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 11:13:30
M=2.8
Place: Lalez , Durres
41.52° N, 19.6° E
Thellësia: 2 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 09:58:23
M=2.8
Place: Nikolice, Korce
40.47° N, 20.81° E
Thellësia: 17 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 09:39:17
M=2.3
Place: Lalez , Durres
41.53° N, 19.58° E
Thellësia: 18 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 08:25:38
M=4.4
Place: Fushe Kruje
41.49° N, 19.7° E
Thellësia: 34 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 07:43:45
M=3.2
Place: Gjiri i Lalezit
41.51° N, 19.82° E
Thellësia: 28 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 02:55:19
M=1.8
Place: Damaj, Durres
41.51° N, 19.58° E
Thellësia: 21 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 02:22:13
M=2.4
Place: 8 Km V-P Thumane
41.57° N, 19.58° E
Thellësia: 13 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 02:01:58
M=2.5
Place: Jug, Kepi i Rodonit
41.54° N, 19.44° E
Thellësia: 12 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 01:58:35
M=3
Place: 5 km V, Laguna e Patokut
41.68° N, 19.57° E
Thellësia: 8 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 01:32:29
M=2.5
Place: Bubq, Fushe-Kruje
41.48° N, 19.64° E
Thellësia: 35 KM


Data: 02/12/2019
Ora: 00:40:56
M=2.5
Place: Laguna e Patokut
41.61° N, 19.54° E
Thellësia: 32 KM