po ngarkohet...

Type to search

Godet Adi Krasta

Editoriale Kryesore

Godet Adi Krasta

Ndaje me miqtë

Bie termet dhe Kosova tregon se eshte nje shtet serioz me struktura, njerez dhe organizim.

Shteti politik dhe plotesisht propagandistik i Shqiperise tregon se eshte ireal, i shpartalluar dhe i papergjegjshem.