po ngarkohet...

Type to search

Lali Eri “Perëndia e Mashtrimit”, karta e studentit e pavlefshme (VIDEO)

Ekskluzive

Lali Eri “Perëndia e Mashtrimit”, karta e studentit e pavlefshme (VIDEO)

Ndaje me miqtë

Pa u mbushur ende java nga shpërndarja e kartave të studentit, nga fjalimet dhe premtimet e supermenit të Tiranës mbi lehtësimet e përfitimet që do të mundësonte ky shërbim i kërkuar prej vitesh, por i përmbushur “çuditërisht” vetëm pak para fillimit të zgjedhjeve, një studente ka arritur të zbulojë mashtrimin e rradhës.

Ajo ka kërkuar të blejë abone në një nga kioskat e vendosura nga vetë Bashkia, duke i treguar shitësit kartën studentore dhe ai jo vetëm që nuk e ka pranuar, por e ka këshilluar vajzën të rinisin protestat. Sipas shitësit, mesazhi nuk ka dalë nga institucioni përkatës, ndaj mbetet veç një tjetër legjendë urbane.

Shiko videon deri në fund, Mashtrimi i Lali Erit u zbulua, Studentja shkon të marri abonen me kartën e studentit, por shiko cfarë i thotë personi që shet Abonet, Ju kanë gënjyer .

Gepostet von Studentët Denoncojnë am Freitag, 31. Mai 2019