po ngarkohet...

Type to search

Mbyllet numërimi i votave në Kosovë, LVV forcë e parë

Aktualitet Kosova

Mbyllet numërimi i votave në Kosovë, LVV forcë e parë

Ndaje me miqtë

Numërimi i votave sapo është përmbyllur në Kosovë duke konfirmuar Lëvizjen Vetëvendosje si forcë e parë me 31 deputetë.

Partia e dytë renditet LDK me 30 deputetë e cila ndiqet nga PDK me 25 deputetë.
Partia e Ramush Haradinajt në koalicion me PSD ka mundur të marrë vetëm 14 deputetë.
Ajo çka vërehet është se Nisma nuk ka mundur të kalojë pragun për vetëm 324 vota.

Duhet theksuar se nuk janë lexuar ende votat me kusht dhe ato të diasporës prej të cilave Nisma mund të marrë dhe përqindjen e kërkuar për të pasur deputetët e saj në Parlamentin e ri të Kosovës.

Etiketime:

You Might also Like