po ngarkohet...

Type to search

Rama publikon projektin për unazën e Fierit: Nis në vjeshtë (Video)

Sociale

Rama publikon projektin për unazën e Fierit: Nis në vjeshtë (Video)

Ndaje me miqtë

http://Kryeministri i vendit, Edi Rama ka nisur ditën me projektin e Programit Kombëtar të Mirëmbajtjes së Rrugëve Kombëtare.

Statusi i Kryeministrit

MIRËMËNGJES ?

dhe me këtë projekt të Programit Kombëtar të Mirëmbajtjes së Rrugëve Kombëtare, që pas dekadash ka kthyer në standarde normale unazën lindore të Fierit, ju uroj një ditë të mbarë?

Punimet që nisin në vjeshtë për Bypass-in e Fierit do të bejnë të mundur çlirimin e plotë të trafikut të automjeteve drejt jugut në sezonin e ardhshëm veror ?