po ngarkohet...

Type to search

Artistët i rikthejnë emrin Teatrit Kombëtar

Sociale

Artistët i rikthejnë emrin Teatrit Kombëtar

Ndaje me miqtë

Artistët dhe mbështetësit e Aleancës për Teatrin kanë vendosur mbrëmjen e sotme shkronjat në pjesën ballore në ndërtesën e Teatrit Kombëtar, shkronja të cilat u hoqën disa ditë më parë. Ata po protestojnë prej gati një viti kundër shembjes së TK për ngritjen aty të një teatri tjetër përmes partneritetit publik privat.