po ngarkohet...

Type to search

Firmoset udhëzimi, ja kur do të rinisë shkolla

Sociale

Firmoset udhëzimi, ja kur do të rinisë shkolla

Ndaje me miqtë

Ministria e Arsimit, Besa Shahini dhe Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, prej nga varet arsimi profesional, kanë firmosur udhëzimin për vitin e ri shkollor.

Viti i ri shkollor 2019-2020 për sistemin e arsimit parauniversitar në mbarë vendin do të nisë në 16 shtator 2019, ndërsa programi për këtë vit shkollor zgjat deri në 12 qershor.