po ngarkohet...

Type to search

Ja sa shpesh duhen pastruar sendet shtëpiake

Life Style

Ja sa shpesh duhen pastruar sendet shtëpiake

Ndaje me miqtë

Pastërtia në shtëpi është e rëndësishme aq sa dhe proceset e tjera. Ju mendoni që keni shtëpi të pastër, por në fakt ka një numër të sendeve të cilat duhet të pastrohen rregullisht, e që juve mbase nuk ju ka shkuar në mendje.

‘Good Housekeeping’ ka zbuluar një listë me gjërat të cilat duhet t’i pastrojmë rregullisht.

Më poshtë është lista e plotë e gjëravë që duhet të pastroni dhe periudhën se sa shpesh duhen pastruar:

– Çarçafët- Çdo javë
– Perdet e dushit: Një herë në muaj
– Mbajtësi i furçave të dhëmbëve: Një herë në javë
– Ulësja e tualetit: Një herë në javë
– Ibriku: Çdo tre muaj
– Frigoriferi: Dy herë në vit
–Lavatriçja: Çdo muaj