po ngarkohet...

Type to search

Jep dorëheqjen kreu i AKEP, ja kush pritet ta zëvendësojë

Aktualitet

Jep dorëheqjen kreu i AKEP, ja kush pritet ta zëvendësojë

Ndaje me miqtë

Ilir Zela, i emëruar si kreu i AKEP tre vjet më parë, ka dhënë dorëheqjen.

Postin e tij pritet ta marrë Edlira Radovani, gruaja e gjyqtarit Ardian Radovani dhe Anëtare e Këshillit Drejtues në AKEP.

Edlira Radovani është diplomuar për ekonomi në Universitetin e Tiranës në vitin 1992.

Etiketime: