po ngarkohet...

Type to search

Jo vetëm në Shqipëri! Tërmeti i mbrëmshëm u ndje në 11 shtete

Aktualitet Europa Kronikë Kryesore Rajoni Shqipëri

Jo vetëm në Shqipëri! Tërmeti i mbrëmshëm u ndje në 11 shtete

Ndaje me miqtë

Tërmeti i fuqishëm që tronditi, Durrësin dhe Tiranën mbrëmjen e djeshme, është ndjerë në 11 shtete.

Ministria e Mbrojtjes njoftoi se sipas komunikimeve me prefekturat, nuk raportohen dëme.

Megjithatë, edhe pse magnituda nuk ka qenë shumë e madhe, ai është ndjerë në plot dhjetë shtete.

Shtetet e prekura nga tërmeti janë: Bullgaria, Bosnje Hercegovina, Kroacia, Greqia, Italia, Kosova, Turqi, Mali i Zi, Serbia, Maqedonia e Veriut, si dhe Shqipëria.