po ngarkohet...

Type to search

Shndërrimi i qytetit të Wuhan, epiqendra e koronavirusit (foto)

Uncategorized

Shndërrimi i qytetit të Wuhan, epiqendra e koronavirusit (foto)

Ndaje me miqtë

Qyteti kinez Wuhan, ku filloi shpërthimi i koronavirusit, ka qenë në mbyllje që nga java e kaluar në përpjekje për të përmirësuar mospërhapjen e virusit.

Nuk ka asnjë lëvizje brenda ose jashtë qytetit. Transporti brenda qytetit gjithashtu është ndalur ose kufizuar, dhe rrugët janë bosh.

Rrugët janë kryesisht bosh pasi njerëzit qëndrojnë në shtëpi, nga frika se mos infektohen jashtë.